Stel je voor…

Je bent er helemaal doorheen.

Geen zin. Weet niet wat je moet doen om je weer beter in je vel te voelen.

En dan hoor je dat ene nummer!

Je humeur slaat direct om. Er verschijnt weer een brede lach op je gezicht en als je niet op past sta je door de kamer te dansen.

Dat is voor mij de kracht van uplifting music.

Muziek om je humeur direct te veranderen, en natuurlijk wel in positieve zin.

Mijn playlist met uplifting music

In een van mijn allereerste blogs voor Roadmap2independence (ruim 70 blogs geleden) heb ik een video gemaakt over uplifting music. Ik was deze blog al lang weer vergeten tot gisteren een goede vriendin mij hieraan deed herinneren. Deze blog en video had indruk gemaakt. Deze blog was haar altijd bij gebleven en hielp haar nog steeds om snel haar stemming om te kunnen slaan.

Ik moest wel even graven. Afstoffen. En vol verbazing naar mijn eigen video kijken van een paar jaar geleden. Wel of niet herhalen. De beeldkwaliteit van de video is erg laag. Ik ben op en top hyper. Roadmap2independenceTV is een al lang geleden afgesloten hoofdstuk. Twijfels…

Maar de boodschap van deze video is zo vrolijk dat ik je hem niet wil onthouden.

Bovendien bewijst deze video dat je echt geen goede professionele kwaliteit hoeft te leveren om een goed verhaal te houden.

Daarom hierbij, in reprise, Roadmap2independenceTV aflevering 3 over Uplifting Music.

Ik betwijfel of je hierbij stil kan zitten.

Het woord is aan jou

Heb jij ook muziek waar je echt vrolijk van wordt? Die je aanzet om in een goede stemming te komen? Wat zijn die uplifting nummers voor jou dan? Deel ze hieronder in de commentaarsectie.

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening en voeg graag nieuwe positieve nummers toe aan mijn lijstje. Dus noem de titel, plaats de Youtube link.

(Als je gewoon heel hard moet lachen om mijn video, mag dat ook hoor 😉 )

Vergeet je niet om deze post te liken en te delen? Dank dank!

Dit is het,

Blijf gefocust, blijf groeien en inspireer de mensen om je heen.

Bastiaan

 

[bctt tweet=”Sometimes all that you need is good music and (a) good company” username=”Roadmap2indep”]

[bctt tweet=”When music hits you, you feel no pain” username=”Roadmap2indep”]

[bctt tweet=”Put music to our troubles, and we’ll dance them away” username=”Roadmap2indep”]

 


Bastiaan
Bastiaan

Hi, ik ben Bastiaan de Koning. Online Marketing Trainer, Spreker, Coach, Kajabi Expert, Oprichter Kajabi-Users.nl en de Kajabi-iDeal betaalplatform LinktoPay. Ik adviseer mkb en ondernemers hoe je snel professionele online cursussen kan maken en kan verkopen, binnen een professionele cursus omgeving.

    3 Reacties op "Verander je Stemming met Motiverende Uplifting Music"

Reacties zijn gesloten.