Vorige week deed ik een oproep wat jou must-read-boeken over ondernemerschap zijn. Ik heb het geweten. Wat een storm van reacties kreeg ik.

Ik heb alle suggesties opgenomen en de absolute top 10 daaruit samengesteld. Stuk voor stuk verplichte kost. De PDF bevat ruim 50 geweldige ondernemersboeken.

Wil jij deze lijst ook krijgen? Schrijf even een korte reactie hier onder de post en op LinkedIn >>.

En tag een vriend of vriendin. Als we nog niet gelinkedin-ed zijn, voeg mij dan even toe als relatie, dan kan ik je de PDF makkelijker toesturen.

Groet, BastiaanBastiaan
Bastiaan

Hi, ik ben Bastiaan de Koning. Online Marketing Trainer, Spreker, Coach, Kajabi Expert, Oprichter Kajabi-Users.nl en de Kajabi-iDeal betaalplatform LinktoPay. Ik adviseer mkb en ondernemers hoe je snel professionele online cursussen kan maken en kan verkopen, binnen een professionele cursus omgeving.

    6 Reacties op "Must Read Ondernemersboeken"

Schrijf je Reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd