Ik daag je uit.

Als jij nog nooit een online cursus hebt gemaakt…
En jij wilt dat echt…?
Dan daag ik je uit om volgende week vrijdag jouw eerste online cursus af te hebben.

De meeste ondernemers doen veel te lang over het maken van hun online cursussen. De redenen zijn: te veel, te moeilijk, te perfectionistisch.

In de video laat ik je zien hoe je binnen 1 week jouw online cursus af kan hebben. Wat je in de cursus moet vertellen. Hoe je cursus is opgebouwd. En hoe je hem gaat opnemen.

Ga jij de uitdaging aan?
Durf jij te zeggen:
Volgende week vrijdag heb ik mijn online cursus gemaakt. YESS!!!
Schrijf dan onder de video dat je mee doet.

Meer inspiratie? Download de '20 Killer Ideeën voor een online cursus' hier naast in de sidebar. En stap in in de training ‘Maak een online cursus die verkoopt' waarin ik je door de 5 meeste belangrijke vragen begeleid zodat je zeker weet dat jij een online cursus hebt die je snel kan maken en zeker kan verkopen. Je krijgt meer informatie als je de PDF met killer ideeën download.

Groet, Bastiaan

Meer informatie over het maken van online cursussen? Kijk op:
Hoe maak je een online cursus, kwalitatief en succesvol


Bastiaan
Bastiaan

Hi, ik ben Bastiaan de Koning. Online Marketing Trainer, Spreker, Coach, Kajabi Expert, Oprichter Kajabi-Users.nl en de Kajabi-iDeal betaalplatform LinktoPay. Ik adviseer mkb en ondernemers hoe je snel professionele online cursussen kan maken en kan verkopen, binnen een professionele cursus omgeving.