Korting voor Kajabi?

Wanneer je met Kajabi aan de slag wilt, dan kon je in het verleden 15% Kajabi korting krijgen. Deze Kajabi kortingsactie is verlopen in oktober 2018. Je krijgt nu een langere proefperiode.

Je kan nu Kajabi eerst 28 dagen uitproberen voordat je hoeft te besluiten om er mee aan de slag te gaan.

Probeer Kajabi uit >>

Iedereen die Kajabi via mijn site aanschaft, help ik met de koppeling Kajabi en iDeal. Lees verder voor meer informatie.



Bastiaan
Bastiaan

Hi, ik ben Bastiaan de Koning. Ik adviseer mkb en ondernemers zoals sportscholen, yoga-studio’s en personal trainers hoe je meer klanten uit internet haalt. Ik leer je eenvoudig online marketing toe te passen, en hoe je snel en efficiënt online cursussen kan maken voor meer omzet. Stuur me een email en we bespreken de mogelijkheden voor jouw bedrijf.