Afgelopen maart belde ze mij op.

Met Charlotte van ’t Wout.

Ik had op dat moment nog geen idee wie ze was.
Inmiddels weet ik dat ze 2 succesvolle bedrijven heeft opgezet in 2 jaar tijd.

Charlotte belde mij omdat ze een online cursus wilde. Ze had vragen over het online leerplatform Kajabi en de koppeling met iDeal betalingen. Nadat ik haar geholpen heb, zijn we weer uit elkaar gegaan.

Gedwongen door omstandigheden binnen mijn familie was ik deze zomer veel thuis. Achter mijn computer had ik de rust en afleiding om mijn gedachten te verzetten.

Mijn plan was om Kajabi veel makkelijker met iDeal te laten werken. Wat begon als een slim handigheidje, groeide binnen enkele maanden uit tot een volwaardig betaalplatform. Afgelopen week heb ik dit nieuwe platform LinktoPay gelanceerd.

Tijdens de lancering belde Charlotte mij opnieuw.

Ze was op zoek naar een beter betaalsysteem voor Kajabi en had interesse in LinktoPay. Ik maakte een proefaccount aan en die week ging ze nog live. Hoe gaaf is het om haar al na enkele dagen te mogen belonen als € 5.000 LinktoPay Hero. Dat is doorpakken!

Charlotte is een implementator. Wat ze leert past ze toe. Een jaar geleden begon ze met C-Academy: Online trainingen binnen Instagram en Kajabi over persoonlijke ontwikkeling en business. In dat jaar heeft ze een veelvoudig 6-cijferig bedrijf neergezet.

Vandaag is ze te horen op NU.nl. Daarin vertelt ze over slim geld verdienen, haar Instagram succes en online cursussen. Waardevolle tips voor iedere (online) ondernemer.

Beluister de podcast met Charlotte op Nu.nl.
En voor meer inspiratie, voeg Charlotte toe op Instagram: @celinecharlotte

Ik vind het geweldig als mensen er echt doorpakken.
Daarom wil ik dit verhaal met je delen.

En omdat ik zo enthousiast ben dat ze dezelfde tools – met succes – inzet zoals ik. Ik spreek zoveel mensen die rommelen met WordPress plugins. Het kost alleen maar tijd, geld en frustratie. Dit verhaal bewijst dat het zoveel makkelijker kan.

Kajabi is een een no-brainer als je online trainingen wilt aanbieden. Met LinktoPay is de koppeling met de Nederlandse markt super eenvoudig.

Wat ik zelf zo goed aan Kajabi vind, is dat ze continu hun platform verbeteren. Zoals Kajabi zelf schrijft, ze stunten niet met Black Friday, maar leveren steeds opnieuw, meer en meer waarde voor hetzelfde geld. Vorige maand was dat de mobiele app.

Komende maandag komt Kajabi opnieuw met een revolutie, nu met het maken en gebruiken van webpagina's. Volgens Kajabi een game-changer op het gebied van online business. Ik ben erg benieuwd. Wat het precies inhoudt, weet ik ook nog niet. Dat vertellen ze pas volgende week…

Volgende week maandag om 19.30 uur geeft Kajabi een online presentatie met live demonstraties, interviews met succesvolle online ondernemers en veel waardevolle content. Uiteraard ben ik erbij.

Als jij serieus nadenkt over online cursussen, en je hebt nog geen goede online leeromgeving, meld je zeker aan. Grote kans dat dit de eerstvolgende successtap wordt in jouw bedrijf.

AANMELDEN GAME CHANGER – ONLINE LIVE EVENT KAJABI

Dat waren mijn tips. Heb je vragen over jouw leeromgeving? Twijfel je wat bij je past. Stuur mij een email. Je krijgt altijd antwoord.

Succes en groet,
Bastiaan

 

Links in deze blog:
Meer tips over Kajabi: Kajabi-Users.nl
Aanmelden Kajabi Live Event

Podcast NU.nl met Charlotte van 't Wout
Instagram Charlotte: @celinecharlotte


Bastiaan
Bastiaan

Hi, ik ben Bastiaan de Koning. Online Marketing Trainer, Spreker, Coach, Kajabi Expert, Oprichter Kajabi-Users.nl en de Kajabi-iDeal betaalplatform LinktoPay. Ik adviseer mkb en ondernemers hoe je snel professionele online cursussen kan maken en kan verkopen, binnen een professionele cursus omgeving.