Het is alweer enige tijd geleden dat ik mijn laatste bericht hier plaatste. Ik was de afgelopen maanden erg druk met het opzetten van een nieuw platform. Daar wil ik je graag wat meer over vertellen.

Deze blog is speciaal voor jou als ondernemer, als je geïnteresseerd bent in het opzetten en verkopen van online cursussen.

Ik denk dat dit je dan veel tijd kan besparen.

Voor mijn online trainingen werk ik al jaren met het Amerikaanse Kajabi. Misschien zegt het je weinig, laat ik een paar dingen er over vertellen.

Kajabi begon ooit ook als een leeromgeving. Inmiddels is het een volledig alles-in-één pakket, waarbij je je website, online cursussen en online marketing in een handomdraai kan regelen. Met sinds kort zelfs een mobiele app.

Het is nu zo makkelijk geworden, dat je binnen 8 minuten je website kan neerzetten, een online training maakt, je verkooppagina opzet, en je leeromgeving hebt staan. Het bewijs? Bekijk deze video, waarin ik je in 8 minuten laat zien hoe dat gaat.

Wat zijn dan die nieuwe ontwikkelingen waar je het over had?

Tot voor kort miste Kajabi de aansluiting met de Nederlandse markt. Het was erg complex om iDeal betalingen te realiseren met Kajabi.  En in dat gat ben ik gesprongen.

Mijn nieuwe platform heet LinktoPay.nl. Dit is de eenvoudige koppeling voor Kajabi met iDeal, BanContact en Sofort. Daarmee wordt Kajabi veel toegankelijker voor de Nederlandse en Vlaamse markt (en van 2020 ook de rest van Europa).

Ik vind het superspannend om dit op te zetten en uit te rollen. Menig vreugdedansje en slapeloze nacht heb ik al gehad, omdat iets niet of wel werkte zoals verwacht. Maar wat is dit gaaf om te doen.

Omdat ik geloof in de kracht van Kajabi voor Nederlandse/Vlaamse ondernemers en omdat deze gebruikers bij elkaar wil brengen , heb ik – in overleg met Kajabi – de Nederlands (sprekende) gebruikersgroep opgericht Kajabi-Users.nl. Hier kunnen Kajabi gebruikers en geïnteresseerden gratis lid van worden.

Dit was mijn nieuwtje. Nu weet je waarom ik wat minder heb gemaild de afgelopen maanden.

Ken je Kajabi nog niet, maar wil je het eens uitproberen? Meld je aan voor de gratis 14 dagen tryout periode. Zeker de moeite waard. En je bent welkom bij Kajabi-Users.nl.

Ik houd je graag weer op de hoogte en zal meer tips delen over het maken en verkopen van online cursussen. Tot snel!

Hartelijke groet,

Bastiaan de Koning


Bastiaan
Bastiaan

Hi, ik ben Bastiaan de Koning. Online Marketing Trainer, Spreker, Coach, Kajabi Expert, Oprichter Kajabi-Users.nl en de Kajabi-iDeal betaalplatform LinktoPay. Ik adviseer mkb en ondernemers hoe je snel professionele online cursussen kan maken en kan verkopen, binnen een professionele cursus omgeving.