Jouw Specialist bij Online Cursussen

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde online ondernemers. We staan voor je klaar bij de groei van jouw eigen online bedrijf. Gespecialiseerd in online leeromgevingen en met name de software Kajabi. Van vragen voorafgaand aan de aanschaf van leeromgevingen tot de volledige bouw van de website binnen Kajabi. Door onze jarenlange praktijkervaring als adviseur, coach en trainer zijn wij dé specialist in Nederland en Vlaanderen in leeromgevingen en Kajabi.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op >>

 

Bastiaan de Koning

- Kajabi expert, Online trainer, marketing strateeg -

Ik ben Bastiaan de Koning, sinds 2014 de Kajabi Expert in Nederland, online cursus strateeg en trainer. Eigenaar van KlantGenerator en Linktopay. Oprichter van de Kajabi Users Community NL en JouwCursusOnline. Mijn motto: Er is altijd een oplossing, maar soms moeten we hem nog even vinden.

Ik ben je vraagbaak op het gebied van online leeromgevingen en specialistische Kajabi vraagstukken.


 

Leanne Lovink

- Kajabi expert, Online marketeer -

Mijn eigen online marketing bedrijf is Beat the System. Met korte online cursussen begeleid ik ondernemers in de wereld van sociale media. Met mijn bedrijf Helio begeleid ik ondernemers die in hun bedrijf etherische olie gebruiken. Ik geef op een creatieve en strategische manier persoonlijke begeleiding. Dit is echt maatwerk, ik denk met je mee en bied je de begeleiding die bij jou past!

Binnen KlantGenerator begeleid ik ondernemers met hun social media en Kajabi vraagstukken.


 

Ernst de Moor

- Programmeur Linktopay, Creagraphy -

Als opgeleid softwareontwikkelaar houd ik de technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Ik en mijn team gaan geen enkele technische uitdaging uit de weg. Eigenaar van het bedrijf Creagraphy. Ik bouw en beheer websites en web-applicaties op basis van ons eigen gebruiksvriendelijke beheersysteem.

Achter de schermen ben ik verantwoordelijk voor de bouw en continuïteit van Linktopay.


 

Leoni Goudkuil

- Social media, Video en vlog ondersteuning -

Ik begeleid bedrijven bij hun video’s. Met video kun je immers snel een visueel beeld geven waarin je belangrijke informatie, sfeer en persoonlijkheid samenbrengt. Als vlogger, presentatrice breng ik bedrijven, events en producten op een persoonlijke manier onder de aandacht. Daarbij ondersteun ik ook deze bedrijven bij hun online zichtbaarheid.

Binnen het KlantGenerator team zorgt Leoni voor de video-uitingen van onze klanten.


 

Noa de Koning

- Sociale media, Grafisch ontwerp, Virtual Kajabi Assistent -

Mijn focus ligt op Sociale media voor de jongere generatie zoals Instagram, TikTok en Pinterest. Ik bereid in overleg de posts voor, zorg voor de afbeeldingen en de teksten. Daarnaast verzorg ik de grafische online documenten in Canva. Als Virtual Kajabi Assistent verzorg ik bouw ik jouw landingspagina's, funnels en online cursussen.

Binnen KlantGenerator is Noa verantwoordelijk voor de grafische vormgeving en het bouwen van Kajabi webpagina's.