donderdag 23 en vrijdag 24 april 2020, 10.00-17.00, regio Leiden

Succesvol Zichtbaar Online

DIRECT AANMELDEN >>

Succesvol Zichtbaar Online

Maak in 2 dagen jouw eigen sociale media strategie, praktisch en uitvoerbaar

  • Je leert de juiste doelgroep op de juiste manier aan te spreken
  • Je maakt echte expert profielen van je LinkedIn, Facebook en je website
  • Je maakt een ‘3-Maanden Content Kalender’ zodat je altijd aansprekende ideeën hebt
  • Je krijgt het ‘Expertpositie Weekplan’ om efficiënt je content te plaatsen op sociale media
  • Je krijgt het ‘Dagelijks Interactieplan’ om in weinig tijd meer volgers te bereiken
  • Je krijgt bewezen templates en voorbeelden voor je blogs, vlogs en posts

en

  • Je ervaart het vertrouwen dat jouw bedrijf ook succesvol zichtbaar online kan zijn

Prijs € 797 ex btw

IK DOE MEE

Ik ben Bastiaan de Koning

Online strateeg, trainer en coach. Ik adviseer zelfstandige professionals en mkb hoe je meer klanten uit internet haalt. Ik leer je eenvoudig online marketing toe te passen, en hoe je snel en efficiënt online cursussen kan maken voor meer omzet.

Dat doe ik met live trainingen, persoonlijke coaching en strategisch advies, op basis van de beproefde KlantGenerator methode. Ik onderscheid me door no-nonsense marketing. Geen gouden bergen maar realistisch stappenplannen, toegepast op jouw bedrijf.

De Online Marketing Kickstart is mijn cadeau voor jou als ondernemer. Zodat je waardevolle en praktische tips krijgt om je bedrijf te laten groeien en we elkaar ook kunnen leren kennen. En wie weet komt daar een mooie samenwerking uit

Veel gestelde vragen en opmerkingen.

Internet werkt niet in mijn bedrijf

Echt niet? Wie heeft je dat verteld? Deze 2 daagse training komt waarschijnlijk nog te vroeg voor je. Ik nodig je uit voor mijn introductie training, de Online Marketing Kickstart. Klik door voor data.

Mijn klanten kan je niet bereiken met sociale media!

Heb je ze het gevraagd? Wellicht zijn de mensen in jouw marketing doelgroep niet dezelfde als de klanten die je helpt. Tijdens de training leer de juiste doelgroep aan te spreken met de juiste tone of voice.

Ik heb het te druk om training te volgen

Gefeliciteerd met je volle praktijk. Of heb je het druk om je praktijk te vullen. Denk aan de houthakker met zijn botte bijl. Blijf jij doorhakken als je weet dat de bijl niet echt werkt? Of neem je de tijd om jouw bijl en kennis aan te scherpen?

Ik durf mij niet te laten zien online, ik weet ook niet wat ik moet vertellen

Jezelf (of je bedrijf) laten zien online is eng. Dat ontken ik niet. Als je jouw bedrijf wilt laten groeien, dan zal je naar buiten moeten treden. Het is belangrijk dat je een methode kiest waar jij je goed bij voelt. Want alleen dan ga je het doen. In de training krijg je verschillende methodes. Kies er een en ga daar mee aan de slag. Je hoeft echt niet alles te doen.

Ik heb nog geen onderneming, geen doelgroep, geen idee wat ik ga doen maar wil wel online geld verdienen. Word ik hier slapend rijk mee?

Helaas. Zonder onderneming of plan heeft het weinig zin om marketing te gaan bedrijven. Wellicht goed om eerst eens te onderzoeken wat jij wilt gaan doen online. Deze masterclass komt op dit moment nog te vroeg voor je. Maar kom eens kijken bij de introductie training. Online Marketing Kickstart. Daar ervaar je het hele plaatje en weet je of dit iets voor jou kan zijn.