KRIJG DIRECT DE GRATIS PROEFLES TOEGESTUURD

Laat even weten waar ik de les naar kan toesturen

HET GELD ZIT IN DE LIJST

maar hoe haal je het er uit?


 • Wil je minder netwerken en koffie drinken om nieuwe klanten te krijgen?
 • Wil je een slimme mailinglijst hebben, waarmee je veel makkelijker nieuwe klanten kan krijgen?
 • Wil je een steengoed emailmarketing systeem waarmee je jaren vooruit kan en waarvoor je geen Einstein hoeft te zijn?

ActiveCampaign is het emailmarketing systeem voor beginners en gevorderden

Sinds 2010 werkte ik met emailmarketing systemen zoals: YMLP, Aweber, Autorespond, MailChimp. Uit mijn ervaring kan ik je vertellen dat wanneer je eenmaal met ActiveCampaign begint, je snel gaat merken dat je het juiste systeem hebt gekozen. Zowel als beginner als gevorderde.

In 2015 ben ik overgestapt op ActiveCampaign. En er is geen dag geweest dat ik spijt heb gehad. Wat een verademing. En nog goedkoper ook!

Nooit meer gedoe met meerdere mailinglijsten en dubbele contacten

Jaren lang werkte ik met Aweber het grootste systeem ooit. Maar de mogelijkheden waren zo beperkt. Je kon niet goed segmenteren en – dit was voor mij een van de grootste bezwaren – je betaalt voor meerdere keren voor 1 contact, als deze persoon op meerdere mailinglijsten staat.

Al vanaf het goedkoopste pakket biedt ActiveCampaign verschillende mogelijkheden om mails te sturen naar bepaalde groepen mensen op je mailinglijst. Daarmee laat ActiveCampaign ieder ander mailingsysteem ver achter zich.

Wat spreekt mij zo aan bij ActiveCampaign?

 • Je betaalt maar 1x per contact, ook als deze op meerdere lijsten staat
 • Je kan makkelijk mails sturen naar gedeeltes van je mailinglijst
 • Je kan mails sturen op basis van het gedrag van je volgers, bijvoorbeeld als ze een link hebben geklikt of een pagina op je website hebben bezocht.
 • Je geautomatiseerde campagnes zijn visueel en overzichtelijk. Met keuze mogelijkheden of je wel of niet een email stuurt binnen een campagne.
 • Klaar voor groei. Als je een CRM systeem wilt hebben om je klanten te volgen en scores wilt geven op basis van hun gedrag.

Wanneer is dit pakket niets voor je...

 • Als je af en toe een email stuurt aan je mailinglijst
 • Als je bij voorbaat weet dat je mailinglijst niet onder de 2.000 mensen blijft, bijvoorbeeld omdat je een sportvereniging hebt.
 • Als je het niet erg vindt dat je hele mailinglijst dezelfde mails krijgt.

Nooit meer uit de hand lopende kosten

Bij Aweber betaalde ik 70 dollar per maand voor 5.500 contacten. Dat vond ik destijds niet erg, tot ik er achter kwam dat deze contacten grotendeels dubbel stonden op 2 aparte mailinglijs en ik 2x betaalde voor deze contacten. Ik had ruim 1.200 dubbele contacten en 800 uitgeschreven contacten.

Nadat ik al die dubbelingen en uitgeschreven contacten had verwijderd, bespaarde ik ruim 25 dollar  per maand bij Aweber. Jammer was dat ik daar pas na 9 maanden achterkwam.

Dit zal je niet gebeuren bij ActiveCampaign, daar betaal je niet voor dubbele of uitgeschreven contacten.

Snel van start met ActiveCampaign

Ik begrijp best als je er tegen op ziet om te beginnen met een mailinglijst. Het lijkt allemaal weer zo technisch. Of wellicht kijk je op tegen het werk om over te stappen van je bestaande emailservice zoals MailChimp of Aweber?

Om de overstap makkelijker te maken heb ik een eenvoudige stap voor stap cursus gemaakt. De 10 delige ‘Start met ActiveCampaign’ training.

Daarin leer je hoe je ActiveCampaign vanaf het eerste begin op zet en naar je hand kan zetten.

INCLUSIEF BONUS TEMPLATE met de eerste 4 emails voor je nieuwe volger waarin je je weggever aanbiedt en je expertstatus toont. Je hoeft alleen de tekst naar jouw bedrijf om te zetten. Meteen klaar met je eerste email serie.

En...... Je kan de eerste les direct gratis volgen!

In de eerste les leer je:

In deze eerste les leer je:

 • Wat het voordeel van ActiveCampaign is ten opzichte van andere mailservices
 • Hoe je mailinglijst van je bestaande mailservice kan overzetten
 • Welk pakket je kan kiezen en hoe je een gratis proefperiode van 2 weken bij ActiveCampaign afsluit.

 

Na deze gratis les zijn de grootste geheimen van ActiveCampaign voor je ontrafeld en heb je een heel helder wat ActiveCampaign voor jou kan betekenen.

Wil je dat ik je verder help?

Na deze les krijgt de mogelijkheid om mijn training ‘Start met ActiveCampaign’ tegen een zeer mooie prijs aan te schaffen.

GA DIRECT NAAR GRATIS PROEFLES

Laat even weten waar ik de les naar kan toesturen

Even voorstellen...

Bastiaan de Koning is oprichter van Roadmap2Independence en de Online Business Community Nederland.

Ik begeleid zelfstandig ondernemers en MKB om meer klanten en omzet te maken door een slimme inzet van internet. Samen zorgen we ervoor dat jij met minder tijd, meer mensen kan bereiken en meer impact in de wereld krijgt. Ik werk met ambitieuze ondernemers die willen groeien, meer vrijheid willen en minder afhankelijk willen zijn van hun gewerkte uren.

Wat anderen over ons zeggen

"Voor mij de perfecte aanpak: gestructureerd en veel stap voor stap videoinstructie. Concreet, toepasbaar en het klopt gewoon wat Bastiaan zegt. Bedankt en ga zo door!"

Nils de Rijk, Loopwijzer.nl

"Ik kan niet anders zeggen dan dat je echt precies de spijker op zijn kop slaat. Het overzicht was ik totaal kwijt. Het is zo fijn hoe jij alles helder verwoordt, de verbanden legt en het zo duidelijk kunt uitleggen."

Anneke Panella-Drijver, Improve Your Business English

“Jouw roadmap is uiteindelijk wat me nu de ogen geopend heeft dat ik net als alle anderen ad hoc
 dingen in elkaar aan het flansen ben zonder gericht doel (en wat baal ik dan dat het gebeurt want ik weet dat het niet werkt inmiddels grrr)”

Anita Brinkman, HealthyMamaLifestyle

"Dat stappenplan in je Lead Magnet training is precies wat ik nodig heb. Geweldig!"

Pieter van Dijk, Onweerstaanbare Ondernemer
GA DIRECT NAAR GRATIS PROEFLES

Laat even weten waar ik de les naar kan toesturen