De Beste Programma's voor Online Ondernemen - Toolbox

De onderstaande tools zijn programma's, online software en tools die ik gebruik en of gebruikt hebt en die ik je kan aanraden om je eigen online onderneming, website of pagina's mee te bouwen.

Klik de logo's om naar de sites te gaan

Autoresponders

Ga naar ActiveCampaign >>

Sinds 2016 overgestapt van Aweber naar ActiveCampaign en geen dag spijt van gehad. Vooral om de geïntegreerde mogelijkheid je lijsten te segmenteren en emails te sturen op basis van het gedrag van je volgers. Helemaal blij mee!

Gratis Proefles

Voor ActiveCampaign heb ik een zeer makkelijk te volgen trainingsprogramma gemaakt. Start direct met de gratis les voor ActiveCampaign

Ga naar Autorespons >>

Autorespond is een Nederlandse service met Nederlandse helpdesk. Met de integratie van hun shopping cart E-act kun je heel makkelijk je mailinglijsten aan je winkelwagen koppelen en iDeal betalingen ontvangen. Minder uitgebreid dat ActiveCampaign. Dus ik gebruik ze allebei.

WordPress Tools

Ga naar Optimizepress >>

OptimizePress is het thema dat ik voor al mijn WordPress sites gebruik. Je kan Optimizepress ook als plugin gebruiken. Speciaal om razendsnel landingpages te maken. In combinatie met het gratis OptimizeMember tevens zéér geschikt om trainingen en membership programs te verkopen. Deze site is gemaakt in OptimizePress

Ga naar Prettylink >>

PrettyLink Lite is ideaal om je URLs 'mooi' te houden en makkelijk te onthouden wat jouw uitgaande urls zijn. Al mijn uitgaande links zijn opgebouwd als: klantgenerator.nl/ go/bedrijfsnaam. Voor een paar dollar heb je de Pro versie met meer mogelijkheden en statistieken. Ik kan niet zonder deze plugin.

Ga naar Yoast >>

De leidende partij waar het gaat om SEO voor WordPress. De Yoast SEO plugin is een must-have. Simpel en je weet direct of je pagina of blog SEO proof is.

Membership Sites en Online Trainingen

Ga naar Kajabi >>

Kajabi is een 'alles in een oplossing' voor membership sites en online trainingen. Mijn meeste trainingen staan op dit platform. De NewKajabi bevat tevens een eigen website mogelijkheid en blog optie. Daarmee hoef je geen hosting meer te regelen of een website in WordPress meer te bouwen. Kosten rond de 1236 dollar per jaar.

KAJABI BONUS

Indien je mijn link gebruikt heb ik een bonus pakket. Lees de blog voor meer info:
Hoe maak je een online programma

Ga naar Paytium >>

Paytium is een Nederlandse plugin van David de Boer. Het is opgezet als alternatief om iDeal betalingen te kunnen afhandelen op je eigen website, zonder gebruik maken van Woocommerce of externe betaalservices.

Daarnaast is recentelijk een optie toegevoegd om afgeschermde content te tonen aan klanten die daadwerkelijk betaald hebben. Daarmee kan je je eigen cursus bouwen.

Paytium is gratis. Voor de PRO versie betaal je 49 tot 99 euro per jaar.

Ga naar Optimizepress/member >>

OptimizeMember is de gratis plugin voor membership sites en online trainingen bij OptimizePress. Ideaal voor als je 1 training hebt met meerdere niveaus. Gezien de prijs voor OptimizePress (97 dollar) een van de goedkoopste oplossingen.

Webinar Tools

Ga naar WebinarJam >>

WebinarJam Studio is een volledig webinarpakket om het hele proces van een live webinar te automatiseren. Optin, registratie, webinar, chat en verkoop.

Ga naar Everwebinar >>

EverWebinar is het broertje van WebinarJam om je reeds opgenomen webinars in evergreen mode te krijgen met de look & feel van een echt live webinar. De producten werken prima samen.

Hosting en domein registratie

Een Nederlandse hosting die je kan opbellen en het voor je regelen. Sinds 2016 heb ik al mijn sites naar hun overlaten zetten omdat ze goed werk leveren tegen zeer redelijke tarieven.

Automatisering en Koppelingen Mailinglijst e.d.

ConnectLeads van Wilco de Kreij maakt het mogelijk om optins van je Facebook Leads Ads rechtstreeks en geautomatiseerd op je autoresponder emaillijst te krijgen.

ConnectAudiences maakt Facebook doelgroepen van je mailinglijst. Zo kan je bijvoorbeeld klanten makkelijk uitsluiten van je advertenties. ConnectAudiences is een upsell van ConnectLead, maar ook zelfstandig aan te schaffen.

UpViral is een tool om snel heel veel goede leads te krijgen door sociale verkoop. Deze tool kan je mailinglijst gigantisch boosten mits je het slim inzet bijvoorbeeld door het te combineren met bonussen.

Direct leren wat je met UpViral van bereiken? Volg dan dit gratis webinar >>>

Zapier verbindt allerlei tools met elkaar. Ik kan niet meer zonder. Een klant betaalt in Autorespond en Zapier zorgt dat deze klant op mijn ActiveCampaign lijst komt met de juiste tags, dat de klant toegang krijgt tot mijn trainingsomgeving in Kajabi en dat de betaling in Google Sheets wordt geregistreerd voor mijn administratie.

Disclaimer

Sommige links op deze pagina zijn affiliate links. Dat betekent dat ik een commissie kan krijgen als je via deze link een product afneemt. Het gebruik van deze tools is voor eigen risico. Ik geef geen support of garanties op deze producten. Lees de uitgebreide disclaimer voor het gebruik van deze pagina.