De Beste Programma's voor Online Ondernemen - Toolbox

De onderstaande tools zijn programma's, online software en tools die ik gebruik en of gebruikt hebt en die ik je kan aanraden om je eigen online onderneming, website of pagina's mee te bouwen.

Klik de logo's om naar de sites te gaan

Membership Sites en Online Trainingen

Ga naar Kajabi >>

Kajabi is een 'alles in een oplossing' voor membership sites en online trainingen. Mijn meeste trainingen staan op dit platform. De Kajabi bevat tevens een eigen website mogelijkheid en blog optie. Daarmee hoef je geen hosting meer te regelen of een website in WordPress meer te bouwen. Kosten rond vanaf 1.440 dollar per jaar.

Kajabi-iDeal Koppelen

Indien je mijn aanmeldlink gebruikt help ik je bij de koppeling met iDeal. Lees de blog voor meer info: Hoe maak je een online programma

Mijn platform Linktopay.nl zorgt voor een naadloze integratie met Kajabi en iDeal.

Ga naar LinktoPay Kajabi >>

Linktopay is de ideale oplossing indien je iDeal, Bancontact, Sofort, Klarna of Adyen betalingen wilt gebruiken met Kajabi. Geen plakband oplossingen, maar een simpele 2 minuten integratie.

BONUS: 67% korting op LinktoPay.

Indien je je voor Kajabi aanmeldt met de links op deze website, krijg je 67% korting op LinktoPay klik door voor de voorwaarden.

WordPress Tools

Ga naar Optimizepress >>

OptimizePress is het thema dat ik voor al mijn WordPress sites gebruik. Je kan Optimizepress ook als plugin gebruiken. Speciaal om razendsnel landingpages te maken. In combinatie met het gratis OptimizeMember tevens zéér geschikt om trainingen en membership programs te verkopen. Deze site is gemaakt in OptimizePress

Ga naar Prettylink >>

PrettyLink Lite is ideaal om je URLs 'mooi' te houden en makkelijk te onthouden wat jouw uitgaande urls zijn. Al mijn uitgaande links zijn opgebouwd als: klantgenerator.nl/ go/bedrijfsnaam. Voor een paar dollar heb je de Pro versie met meer mogelijkheden en statistieken. Ik kan niet zonder deze plugin.

Ga naar Yoast >>

De leidende partij waar het gaat om SEO voor WordPress. De Yoast SEO plugin is een must-have. Simpel en je weet direct of je pagina of blog SEO proof is.

Webinar Tools

Ga naar WebinarJam >>

WebinarJam Studio is een volledig webinarpakket om het hele proces van een live webinar te automatiseren. Optin, registratie, webinar, chat en verkoop.

Ga naar Everwebinar >>

EverWebinar is het broertje van WebinarJam om je reeds opgenomen webinars in evergreen mode te krijgen met de look & feel van een echt live webinar. De producten werken prima samen.

Hosting en domein registratie

Een Nederlandse hosting die je kan opbellen en het voor je regelen. Sinds 2016 heb ik al mijn sites naar hun overlaten zetten omdat ze goed werk leveren tegen zeer redelijke tarieven.

Automatisering en Koppelingen Mailinglijst e.d.

ConnectLeads van Wilco de Kreij maakt het mogelijk om optins van je Facebook Leads Ads rechtstreeks en geautomatiseerd op je autoresponder emaillijst te krijgen.

ConnectAudiences maakt Facebook doelgroepen van je mailinglijst. Zo kan je bijvoorbeeld klanten makkelijk uitsluiten van je advertenties. ConnectAudiences is een upsell van ConnectLead, maar ook zelfstandig aan te schaffen.

UpViral is een tool om snel heel veel goede leads te krijgen door sociale verkoop. Deze tool kan je mailinglijst gigantisch boosten mits je het slim inzet bijvoorbeeld door het te combineren met bonussen.

Direct leren wat je met UpViral van bereiken? Volg dan dit gratis webinar >>>

Disclaimer

Sommige links op deze pagina zijn affiliate links. Dat betekent dat ik een commissie kan krijgen als je via deze link een product afneemt. Het gebruik van deze tools is voor eigen risico. Ik geef geen support of garanties op deze producten. Lees de uitgebreide disclaimer voor het gebruik van deze pagina.