GELD VERDIENEN MET MIJN TRAININGEN?

Zelf geld verdienen met de producten van KlantGenerator / Roadmap2Independence? Dat kan als je nieuwe mensen doorverwijst naar mijn mailinglijst of producten. Als ze binnen 60 dagen een van mijn producten kopen, krijg je € 100 tot € 250 per verkoop of 25% bij de lager geprijsde trainingen.

Meld je aan als affiliate en promoot de trainingen binnen je eigen mailinglijst.

Aanmelden affiliates >>>

 

Volg deze stappen om je aan te melden:

 1. Klik onderaan het blauwe vlak op 'Open een nieuw account'
 2. Vul al je gegevens in en kies een unieke affiliate code. Deze code verschijnt in jouw affiliate link.
 3. Na registratie ontvang je een email met inloggegevens.
 4. Nadat je bent ingelogd, klik op 'Mijn gegevens'
 5. Controleer al de tabbladen en zorg dat je jouw btw-nummer, bankgegevens en adres goed invult. NIET VERGETEN ANDERS ONTVANG JE GEEN PROVISIE

 

Volg deze stappen om jouw affiliate link te maken:

 1. Nadat je bent ingelogd, klik op 'affiliate links' in het linker menu.
 2. Als je kiest voor specifiek product promoten, kies dan of je de klant doorstuurt naar de betaalpagina of een landingspagina. De standaard landingspagina is mijn verkooppagina. Deze kan je desgewenst aanpassen. Onderaan de pagina staat jouw link naar dit product. Deze kan je gebruiken op je webpagina of in je emails.
 3. Als je kiest voor alle producten promoten, vul dan mijn homepage www.roadmap2independence.com in als landingspagina. NIET VERGETEN ANDES WERKT JE LINK NIET!!!
  Onderaan de pagina staat link die je kan gebruiken op jouw website of in je emails.
 4. De overige menus aan de linkerkant wijzen voor zich, deze worden gevuld als je mensen doorverwijst en ze binnen 60 dagen na de klik op jouw site iets bij mij kopen.

 

Hoe werkt jouw affiliate link:

 1. Zet de link die je hierboven hebt aangemaakt op je website of gebruik heb in je emails.
 2. Als iemand op jouw link klikt wordt er en een cookie op zijn computer gezet.
 3. Als deze persoon binnen 60 dagen na de klik iets koopt, ontvang jij commissie. (Bij een vernieuwde klik, begint ook de 60 dagen periode opnieuw)
 4. Het maakt dus niet uit of ze zich direct aanmelden op mijn website, of pas later. Of ze direct iets kopen of pas na enkele weken.
 5. Je ontvangt ook commissie over alle vervolg aankopen gedurende de 60 dagen na hun klik.
 6. Let op, als mensen hun cookies wissen, of als ze met een ander apparaat hun aankoop doen, dan is hun aankoop niet te registreren. Het is verstandig je door verwijzers te vertellen dat ze eerst of nogmaals jouw link gebruiken, voordat ze hun bestelling plaatsen.

 

Aanmelden affiliates >>>

 

SAMENWERKEN?

Wil je samenwerken met mij? Wil je samen webinars houden, interviews geven, of samen producten opzetten en promoten? Heb je een ander idee? Neem dan contact op per email en laat weten waar je in geïnteresseerd bent. We maken dan snel een bel afspraak.

Email mij >>>

 • Name
  Hi! Ik begeleid succesvolle coaches, trainers en adviseurs om gestructureerd een winstgevend online bedrijf op te bouwen. Ik geef ze helderheid op de vragen: waar moet ik beginnen en wat is de volgende stap? Gezamenlijk plannen we hun route door de jungle van online ondernemen.

  Benieuwd of ik je kan helpen? Laten we eens vrijblijvend sparren over jouw bedrijf.
  Stel je vraag hier en ik neem contact met je op.
  Bastiaan de Koning Oprichter KlantGenerator