Gratis Download: 20 Killer Ideeën voor een Online Cursus

Heb jij ze al ontvangen?

ja, die tips wil ik wel

ONLINE BUSINESS
COACHING & STRATEGIE

Traject 1 - Klanten Genereren door Online Zichtbaarheid

Voor wie: Offline ondernemers, startende ondernemers
Resultaat: Meer klanten in je offline onderneming
Hoe vaak: Maandelijks Live coaching + extra call
Duur:
6 maanden
Prijs: € 3.997 ex btw + kosten website

Dit traject legt het fundament voor internetmarketing. Door het neerzetten van een geautomatiseerde emaillijst ga je met je website meer bezoekers converteren in betalende klanten. Resultaat is meer en makkelijker omzet genereren.

Tijdens dit traject bepalen we je doelgroep, je product of dienst, je eerste (gratis) online producten. We passen je website aan voor emailmarketing. We schrijven je standaard emails. En je leert je website te promoten op sociale media, blogs en vlogs.

MEER INFO

Traject 2 - Snelle Bedrijfsgroei door Slimme Email Marketing

Voor wie: Ondernemers met een (kleine) mailinglijst
Resultaat: Mailinglijst groei 500 man en online omzet
Hoe vaak: Maandelijks Live coaching + extra call
Duur: 6 maanden
Prijs: € 3.997 ex btw + € 150 advertentiebudget pm

In dit coachingstraject automatiseer je het krijgen van nieuwe klanten. Je leert volwaardig internet marketing toe te passen, te adverteren en te verkopen via je website. Resultaat: 500 mensen op je mailinglijst in 6 maanden en je eerste online omzet.

Tijdens dit traject maak je je eerste digitale online product. Je leert Facebook marketing toe te passen. Je past je website aan om online producten te kunnen verkopen. En je gaat je eerste online promotie campagne voeren voor nieuwe online omzet.

MEER INFO

Traject 3 - Creëer Passief Inkomen met Online Cursussen

Voor wie: Ondernemers die op locatie willen werken
Doel: Maak online lesprogramma en verkoop het
Hoe vaak: Maandelijks Live coaching + extra call
Duur: 6 maanden
Prijs: € 3.997 ex btw per maand + kosten leeromgeving Kajabi

In dit coachingstaject bouw je aan jouw online bedrijf. Je gaat je eigen online lesprogramma ontwerpen en maken. En leert dat te verkopen via je website en met online marketing methodes. Resultaat: Je eigen online lesprogramma staat en maakt passief omzet!

Tijdens dit traject leer je hoe je snel een online lesprogramma kan maken. Hoe je dit kan laten aansluiten bij je doelgroep en hoe je dit in een leeromgeving plaatst. Met de kennis van  deze lancering kan je nieuwe programma's ontwikkelen en verkopen. De sky is the limit!

MEER INFO

Al onze coachingstrajecten worden afgestemd en aangepast op jouw individuele behoefte.
Coachingstrajecten zijn altijd persoonlijk, een-op-een, en kunnen live of via Skype.
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Ik ben Bastiaan de Koning

Ik ben Bastiaan de Koning, online marketing strateeg en trainer. Ik adviseer ambitieuze ondernemers en MKB hoe je door verbeterde online zichtbaarheid meer klanten uit internet krijgt.

Dat doe ik in mijn groepstrainingen en met persoonlijke coaching en advies, op basis van mijn beproefde KlantGenerator methode. Ik onderscheid mij door no-nonsense marketing en realistische stappenplannen, toepasbaar op jouw bedrijf.

Zo heb ik afgelopen jaren meerdere professionals begeleid met het opzetten van actieve emaillijsten met 15.000 potentiële klanten. En heb ik ze begeleid met het succesvol in de markt zetten van verschillende online cursussen.

Stuur mij een email voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en we bespreken de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

 • Kijk er zijn zoveel dingen die je kan doen en je hebt iemand nodig die het simpel maakt en zegt dit zijn de stappen, dit zijn de belangrijkste dingen die je moet doen en dan haal je je doelen veel sneller dan dat je je verliest in al die details en al die leuke shiny objects die je kan gaan volgen maar die er eigenlijk niet toe doen voor je business.
  Pieter van DijkOnweerstaanbare Ondernemer
    Pieter van Dijk
 • Bastiaan is voor mij als ondernemer een enorm voorbeeld. Als ik ergens mee zit in mijn bedrijf en ik ga naar hem toe, dan weet hij heel helder te verwoorden waar het probleem zit en als hij een oplossing aandraagt is hij heel eerlijk en oprecht. Hij gaat het niet verpakken in mooie woorden maar zegt gewoon waar het op staat.
  Anneke Panella-DrijverImprove your business English
    Anneke Panella-Drijver
 • Ik vind Bastiaan een geweldige goede coach. Hij heeft ontzettend veel verstand van zaken. En hij wil je ook echt helpen, is sympathiek en geeft je ook een schop onder je kont als je dat nodig hebt. En denkt samen met jou aan strategieën en helpt je er ook echt doorheen. Dan is het heel erg fijn als je op iemand zoals Bastiaan kan leunen.
  Marion van DamEen vleugje magie doet wonderen
    Marion van Dam
 • Ik werk heel graag samen met Bastiaan de Koning. Het is zo dat hij weet waar hij het over heeft. Hij is een kei in het laten groeien van je organisatie, in het meedenken op het gebied van je online business. Hij weet precies de juiste vragen te stellen en ook op het moment dat je vast zit de juiste antwoorden te geven, zodat je weer een stap verder kunt zetten. Dus ik raad je zeker aan met hem aan de slag te gaan. Ik vind hem een kei op zijn vakgebied.
  Mariska van der MeulenPower2Blossom
    Mariska van der Meulen