ONLINE BUSINESS
COACHING & STRATEGIE

Al onze coachingstrajecten worden afgestemd en aangepast op jouw individuele behoefte.
Coachingstrajecten zijn altijd persoonlijk, een-op-een, en kunnen live of via Skype.
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Traject 1 - Klanten Genereren door Online Zichtbaarheid

Voor als je nog niets online hebt, afgezien van een website. De basis van ieder succesvol online bedrijf.

Traject 2 - Snelle Bedrijfsgroei door Slimme Email Marketing

Heb je al een mailinglijst staan, maar blijft het aantal volgers achter (minder dan 1.000)? Dan is dit het juiste traject voor jou.

Traject 3 - Passief Inkomen met Online Lesprogramma's

Wil je locatie onafhankelijk werken. Maak dan gestructureerd jouw eigen online programma's. Ideaal voor ondernemers die een fysiek beroep hebben zoals sporters, personal trainers, massage, yoga, muziekdocenten.

Ik ben Bastiaan de Koning

Online strateeg, trainer en spreker. Ik adviseer mkb en ondernemers zoals sportscholen, yoga-studio’s en personal trainers hoe je meer klanten uit internet haalt. Ik leer je eenvoudig online marketing toe te passen, en hoe je snel en efficiënt online cursussen kan maken voor meer omzet.

Dat doe ik met persoonlijke coaching en strategisch advies, op basis van de beproefde KlantGenerator methode. Ik onderscheid me door no-nonsense marketing. Geen gouden bergen maar realistisch stappenplannen, toegepast op jouw bedrijf.

Zo heb ik afgelopen jaar LoopWijzer geholpen met een actieve emaillijst van 7.000 mensen en het in de markt zetten van meerdere online lesprogramma’s. Deze sportschool heeft nu een volle offline trainingspraktijk en tevens online omzet.

Stuur me een email of bel mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op 06-41278734 en we bespreken de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

 • Kijk er zijn zoveel dingen die je kan doen en je hebt iemand nodig die het simpel maakt en zegt dit zijn de stappen, dit zijn de belangrijkste dingen die je moet doen en dan haal je je doelen veel sneller dan dat je je verliest in al die details en al die leuke shiny objects die je kan gaan volgen maar die er eigenlijk niet toe doen voor je business.
  Pieter van DijkOnweerstaanbare Ondernemer
    Pieter van Dijk
 • Bastiaan is voor mij als ondernemer een enorm voorbeeld. Als ik ergens mee zit in mijn bedrijf en ik ga naar hem toe, dan weet hij heel helder te verwoorden waar het probleem zit en als hij een oplossing aandraagt is hij heel eerlijk en oprecht. Hij gaat het niet verpakken in mooie woorden maar zegt gewoon waar het op staat.
  Anneke Panella-DrijverImprove your business English
    Anneke Panella-Drijver
 • Ik vind Bastiaan een geweldige goede coach. Hij heeft ontzettend veel verstand van zaken. En hij wil je ook echt helpen, is sympathiek en geeft je ook een schop onder je kont als je dat nodig hebt. En denkt samen met jou aan strategieën en helpt je er ook echt doorheen. Dan is het heel erg fijn als je op iemand zoals Bastiaan kan leunen.
  Marion van DamEen vleugje magie doet wonderen
    Marion van Dam
 • Ik werk heel graag samen met Bastiaan de Koning. Het is zo dat hij weet waar hij het over heeft. Hij is een kei in het laten groeien van je organisatie, in het meedenken op het gebied van je online business. Hij weet precies de juiste vragen te stellen en ook op het moment dat je vast zit de juiste antwoorden te geven, zodat je weer een stap verder kunt zetten. Dus ik raad je zeker aan met hem aan de slag te gaan. Ik vind hem een kei op zijn vakgebied.
  Mariska van der MeulenPower2Blossom
    Mariska van der Meulen