Het volgende live evenement is 4 januari 2019 van 13.00-17.00 uur in Leiden

Online Marketing Masterclass

Veel meer resultaat, met minder werk

REGISTREER NU

Ben jij een zelfstandige professional en...

  • Wil je meer klanten en omzet? Met internet? Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen?
  • Zie je jouw concurrenten hard groeien door internet, terwijl jij steeds verder dreigt achter te lopen?
  • Sta je open om een nieuwe aanpak te leren om jezelf krachtiger dan ooit in de markt neer te zetten?

Dan is de Online Marketing Masterclass iets voor jou!

Van sommige mensen snap je niet hoe ze het doen. Zij gaan hartstikke lekker op internet. Anderen zie je helemaal niet, die doen niets. Tot welke groep behoor jij? En welke actie ga jij nemen om bij de eerste groep te horen?

Zoals Stephen Covey schrijft: Sharpen your saw! Je wilt niet die houthakker zijn die maar blijft zagen omdat hij geen tijd nam om zijn zaag te slijpen.

In de Online Marketing Masterclass ga je met andere ondernemers (offline) aan de slag om nieuwe marketing strategieën te leren en nieuwe technieken om internet naar jouw hand te zetten. Zodat jij ook bij die eerste groep gaat horen.

In de Online Marketing Masterclass leer je:

✔️ Hoe je meer klanten aantrekt en hoe ze nooit meer bij je weggaan

✔️ Om de valkuil ter vermijden dat je precies lijkt op je concurrenten

✔️ Hoe je met sociale media tijd gaat besparen in plaats van verspillen

✔️ Wat de 4 pijlers van het businessmodel zijn van vrijwel alle succesvolle online ondernemers

✔️ De 17 simpele stappen om vanaf morgen een vliegende start te maken

Extra Bonus! Omdat de Masterclass live en offline is, vergroot je jouw netwerk met gelijkgestemde ondernemers!

Jouw investering? Een halve dag en slechts € 47 ex.

Ik geloof in eerst geven en dan krijgen. Daarom laat ik je eerst kennis maken met mijn manier van trainen en werken. Ik zie het als mijn taak om tijdens deze masterclass jou de tools en strategieën te geven waarmee je jouw bedrijf naar een hoger niveau brengt. Hebben we een klik, dan mag ik je wellicht ook met de volgende stap van jouw bedrijf helpen.

Je krijgt deze training daarom gratis van mij. Mijn cadeau aan jou. Je betaalt alleen een kleine bijdrage van € 47 ex btw voor de zaalkosten, thee, koffie en lesmateriaal.

REGISTREER NU

Live training 4 januari 2019 van 13.00-17.00 uur in Leiden

"…Ik heb veel aan de trainingen van Bastiaan. Voor mij de perfecte aanpak: gestructureerd en veel stap voor stap videoinstructies.

Concreet, toepasbaar en het klopt gewoon wat Bastiaan zegt! Bedank en ga zo door!"

Nils de Rijk
Loopwijzer

"…door een overdaad aan informatie wist ik niet hoe te beginnen. En dat is mij door de duidelijke stap voor stap aanwijzingen van Bas eindelijk gelukt.

Sinds kort heb ik m'n offline bedrijf volledig naar online overgezet, en zit er vanaf het begin een stijgende lijn in mijn omzet, nog veel meer dan ik had durven hopen."

Sem van Blerk
Blues Guitar Teacher

Live training 4 januari 2019
van 13.00-17.00 uur in Leiden

REGISTREER NU

"Ik ben heel blij met de Klantgenerator methode van Bastiaan de Koning. Stap voor stap neemt hij je mee door de wereld van online marketing en hoe je daarin jouw online business kunt opbouwen. Bastiaan legt alles heel duidelijk uit. Daardoor kan je feitelijk niet de mist in gaan. De klantgenerator geeft inzicht in het grote plaatje en daardoor weet ik precies welke nieuwe stap ik moet nemen. Door de concrete opdrachten ga ik ook echt aan de slag.

Ik ervaar Bastiaan zelf als heel toegankelijk. Op vragen reageert hij snel. Hij heeft kennis van zowel techniek als (online) marketing . Deze combinatie maakt dat ik met al mijn vragen bij hem terecht kan. Ik ben er superblij mee!"

Wendy Remmers
Vind de Ware

Ik ben Bastiaan de Koning

Online strateeg, trainer en coach. Ik adviseer zelfstandige professionals en mkb hoe je meer klanten uit internet haalt. Ik leer je eenvoudig online marketing toe te passen, en hoe je snel en efficiënt online cursussen kan maken voor meer omzet.

Dat doe ik met live trainingen, persoonlijke coaching en strategisch advies, op basis van de beproefde KlantGenerator methode. Ik onderscheid me door no-nonsense marketing. Geen gouden bergen maar realistisch stappenplannen, toegepast op jouw bedrijf.

De Online Marketing Masterclass is mijn cadeau voor jou als ondernemer. Zodat je waardevolle en praktische tips krijgt om je bedrijf te laten groeien en we elkaar ook kunnen leren kennen. En wie weet komt daar een mooie samenwerking uit

Excuses om niet mee te doen – Vermijd deze altijd!

Internet werkt niet in mijn bedrijf

Echt niet? Wie heeft je dat verteld? De kans is minimaal dat internet in jouw branche niet werkt.

Mijn klanten kan je niet bereiken met LinkedIn of Facebook!

Echt niet? Heb je ze het gevraagd? En hebben ze ook geen email dan? Tijdens de Masterclass leer verschillende methodes om jouw klanten te kunnen bereiken.

Ik heb het te druk om training te volgen

Gefeliciteerd met je volle praktijk. Of heb je het druk om je praktijk te vullen. Denk aan de houthakker met zijn botte bijl. Blijf jij doorhakken als je weet dat het niet echt meer werkt? Of neem je de tijd om je kennis aan te scherpen?

Ik durf mij niet te laten zien online, ik weet ook niet wat ik moet vertellen

Jezelf (of je bedrijf) laten zien online is eng. Dat ontken ik niet. Maar als je jouw bedrijf wilt laten groeien, dan zal je naar buiten moeten treden. Het is belangrijk dat je een methode kiest waar jij je goed bij voelt. Want alleen dan ga je het doen. In de masterclass krijg je verschillende methodes. Kies er een en ga daar mee aan de slag. Je hoeft echt niet alles te doen.

Ik heb nog geen onderneming, geen doelgroep, geen idee wat ik ga doen maar wil wel online geld verdienen. Word ik hier slapend rijk mee?

Helaas. Zonder onderneming of plan heeft het weinig zin om marketing te gaan bedrijven. Wellicht goed om eerst eens te onderzoeken wat jij wilt gaan doen online. Deze masterclass komt op dit moment nog te vroeg voor je. En nee... Je wordt niet slapend rijk met mijn methoden. Ik beloof geen gouden bergen. Je gaat wel makkelijker en relaxter ondernemen. Dat is wat ik je wel kan beloven.

Het volgende live evenement is 4 januari 2019 van 13.00-17.00 uur in Leiden

REGISTREER NU

Live training 4 januari 2019 - 13.00-17.00

Online Marketing Masterclass

Niet weggaan! Je bent er toch ook bij?

MEER INFO >>

Met andere ondernemers (offline) aan de slag om nieuwe online marketing strategieën te leren. Zodat je makkelijker en sneller internet naar jouw hand kan zetten.

 

 

 

( psssst...... Je bent op het einde van deze pagina. Je hebt alles doorgelezen of gescand. Dus je weet dat deze training je echt gaat helpen. Hak de knoop door en doe mee. Meld je nu direct aan op met deze link >> )