De inschrijving sluit over:

Volgende live workshop: vrijdag 27 maart 2020, 12.00-17.00, regio Leiden

Online Zichtbaarheid Kickstart

AANMELDEN KICKSTART >>

Maximaal 36 plaatsen. Wees er op tijd bij! De vorige trainingen waren volledig uitverkocht.

Ben jij een zelfstandige professional en...

  • Wil jij je bedrijf online laten opvallen, op een manier waar jij je goed bij voelt?
  • Vind je sociale media maar gedoe omdat het maar weinig oplevert?
  • Zie jij jouw concurrenten hard groeien en loop jij steeds verder achter?

en...

  • Sta je open om met een slimmere aanpak jouw bedrijf echt onderscheidend in de markt neer te zetten?

Dan is de Online Zichtbaarheid Kickstart iets voor jou!

IK DOE MEE

Van sommige mensen snap je niet hoe ze het doen. Zij gaan hartstikke lekker op internet. Anderen zie je helemaal niet, die doen niets. Tot welke groep behoor jij? En welke actie ga jij nemen om bij de eerste groep te horen?

Zoals Stephen Covey schrijft: Sharpen your saw! Je wilt niet die houthakker zijn die maar blijft zagen omdat hij geen tijd nam om zijn zaag te slijpen.

In de Online Zichtbaarheid Kickstart ga je met andere ondernemers (offline) aan de slag om nieuwe marketing strategieën te leren en nieuwe technieken om internet naar jouw hand te zetten. Zodat jij ook bij die eerste groep gaat horen.

reacties van deelnemers

"een hele interessante workshop"

Annet van Veenendaal
Home2s.nl


"echt heel inspirerend"

Romana Switzer - Happy Health
Romanaswitzer.nl


"een ras-performer"

Rolf van Baarle - mediator
scheidingsplanner.nl


REGISTREER NU

In de Online Zichtbaarheid Kickstart  Workshop leer je:

✔️ Hoe je meer klanten aantrekt en hoe ze nooit meer bij je weggaan

✔️ Om de valkuil ter vermijden dat je precies lijkt op je concurrenten

✔️ Hoe je met sociale media tijd gaat besparen in plaats van verspillen

✔️ Wat het onbenoemde sleutelstuk is van alle succesvolle online ondernemers

✔️ De 17 simpele stappen om vanaf morgen een vliegende start te maken

Extra Bonus! Omdat de training live en offline is, vergroot je jouw netwerk met gelijkgestemde ondernemers!

Jouw investering? Een halve dag en slechts € 97 ex.

Waarom zo weinig, denk je misschien? Ik geloof in eerst geven en dan krijgen. Daarom wil ik dat je eerst kennis maakt met mijn manier van trainen en werken voor we echt samen gaan werken. Tijdens deze training geef ik de de tools en strategieën om jouw bedrijf direct naar het volgende niveau te brengen. En hebben we een klik, dan hoop ik dat je die volgende stap samen met mij wilt maken.

Daarom krijg je deze training van mij, cadeau! Jouw bijdrage van € 97 ex btw is voor de organisatie, de zaalkosten, drankjes en het lesmateriaal.

REGISTREER NU

Ik ben Bastiaan de Koning

Online strateeg, trainer en coach. Ik adviseer ambitieuze ondernemers en MKB hoe je door verbeterde online zichtbaarheid meer klanten uit internet krijgt.

Dat doe ik in mijn groepstrainingen en met persoonlijke coaching en advies, op basis van mijn beproefde KlantGenerator methode. Ik onderscheid mij door no-nonsense marketing en realistische stappenplannen, toepasbaar op jouw bedrijf.

De Online Zichtbaarheid Kickstart is mijn cadeau voor jou als ondernemer. Zodat je waardevolle en praktische tips krijgt om je bedrijf te laten groeien en we elkaar ook kunnen leren kennen. En wie weet komt daar een mooie samenwerking uit

Excuses om niet mee te doen – Vermijd deze altijd!

Internet werkt niet in mijn bedrijf

Echt niet? Wie heeft je dat verteld? De kans is minimaal dat internet in jouw branche niet werkt.

Mijn klanten kan je niet bereiken met LinkedIn of Facebook!

Echt niet? Heb je ze het gevraagd? En hebben ze ook geen email dan? Tijdens de training leer verschillende methodes om jouw klanten te kunnen bereiken.

Ik heb het te druk om training te volgen

Gefeliciteerd met je volle praktijk. Of heb je het druk om je praktijk te vullen. Denk aan de houthakker met zijn botte bijl. Blijf jij doorhakken als je weet dat het niet echt meer werkt? Of neem je de tijd om je kennis aan te scherpen?

Ik durf mij niet te laten zien online, ik weet ook niet wat ik moet vertellen

Jezelf (of je bedrijf) laten zien online is eng. Dat ontken ik niet. Maar als je jouw bedrijf wilt laten groeien, dan zal je naar buiten moeten treden. Het is belangrijk dat je een methode kiest waar jij je goed bij voelt. Want alleen dan ga je het doen. In de training krijg je verschillende methodes. Kies er een en ga daar mee aan de slag. Je hoeft echt niet alles te doen.

Ik heb nog geen onderneming, geen doelgroep, geen idee wat ik ga doen maar wil wel online geld verdienen. Word ik hier slapend rijk mee?

Helaas. Zonder onderneming of plan heeft het weinig zin om marketing te gaan bedrijven. Wellicht goed om eerst eens te onderzoeken wat jij wilt gaan doen online. Deze masterclass komt op dit moment nog te vroeg voor je. En nee... Je wordt niet slapend rijk met mijn methoden. Ik beloof geen gouden bergen. Je gaat wel makkelijker en relaxter ondernemen. Dat is wat ik je wel kan beloven.

IK DOE MEE

 

 

 

 

 

 

( psssst...... Je bent op het einde van deze pagina. Je hebt alles doorgelezen of gescand. Dus je weet dat deze training je echt gaat helpen. Hak de knoop door en doe mee. Meld je nu direct aan op met deze link >> )

 

 

 

 

 

Gratis Download: 20 Killer Ideeën voor een Online Cursus

Heb jij ze al ontvangen?

ja, die tips wil ik wel