Vijf jaar geleden begon ik aan mijn Roadmap to Independence.

Het is een stappenplan, een wegenkaart, een traject dat je bewandelt om volledig onafhankelijk te worden.

Onafhankelijk van werk en onafhankelijk van geld.

Om zo alle vrijheid te hebben om te doen wat mij echt raakt.

Helaas doolde ik in het begin doelloos rond. Ik had geen overzichtelijk stappenplan om mij te brengen van waar ik stond tot aan mijn totale vrijheid. Inmiddels heb ik alle paden bewandeld. En dat wil ik met jou delen!

Om jou mijn chaotische traject te besparen, heb ik die paden samengebracht in een overzichtelijke landkaart, een plattegrond. Een wegenkaart naar onafhankelijkheid!

Leef jij in Comfort City of in de Moaning Mansion?

De Roadmap to Independence is het pad dat jouw brengt van waar je nu staat – Comfort City – naar de Mountains of Independence. Het is een pad dat door Moaning Mansion gaat, de BadRocks passeert en waarschuwt voor de GetRichSwamps. Het is een pad dat jouw echte doelen in jouw leven vaststelt en dat je de technieken geeft om die doelen ook te behalen.

Om jouw ultieme doelen te bereiken – ik noem dat de Mountains of Independence – moet je weten waar je nu staat. Leef jij in Comfort City of leef jij in de Moaning Mansion. In de volgende video ga ik daar dieper op in!

Mag ik jou interviewen?

Ik wil jou graag helpen om jouw Mountains of Independence te bereiken. Want ik geloof dat iedereen het recht heeft om prachtig leven te leiden en om ultiem gelukkig te zijn. En ik geloof ook dat iedereen de mogelijkheden in zich heeft om dat geluk zelf te kunnen te bereiken.

Alleen wil ik wel weten hoe ik jou het beste kan helpen.

Daarom ben ik op zoek naar mannen tussen de 30-50, die aan de ene kant succesvol zijn en aan de andere kant dat knagend gevoel hebben van ‘is dit alles'.

Ben jij die man? Dan wil ik je graag interviewen. Het interview duurt ongeveer 15 minuten en kan telefonisch, Skype of Google Hangouts.
Ben jij die man niet, maar weet je iemand voor wie dit interessant is, laat het mij ook weten.

Stuur mij een email (klik hier) of schrijf een berichtje hier onder de video.

Ik ben heel benieuwd wat je hier van vindt. Herken jij je vooral in Comfort City of is de Moaning Mansion ook een plaats waar je (tegen je zin) verblijft? Laat het weten in de comments hieronder.

Ik wens je veel geluk!

Bastiaan

PS wil je op de hoogte blijven over wat de Roadmap to Independence voor jou kan betekenen, schijf je dan hieronder in. Ik heb nog geen cadeautje voor je. Dat komt later. Promised!!

Hou mij op de hoogte over de Roadmap to Independence!


Bastiaan
Bastiaan

Hi, ik ben Bastiaan de Koning. Online Marketing Trainer, Spreker, Coach, Kajabi Expert, Oprichter Kajabi-Users.nl en de Kajabi-iDeal betaalplatform LinktoPay. Ik adviseer mkb en ondernemers hoe je snel professionele online cursussen kan maken en kan verkopen, binnen een professionele cursus omgeving.

Schrijf je Reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd