Kan je mij helpen?

Ik zoek een (betere) titel voor mijn komende training. Ik dacht dat ik een leuke pakkende titel had en de taal van mijn klanten wel sprak… Maar ik krijg best wat vragen wat de training inhoudt.

De ‘Online Marketing Masterclass'

>> Is dat ook op locatie?

>> Ga je ook uitleggen hoe LinkedIn werkt?

>> Masterclass wordt toch veel voor online trainingen gebruikt?

Hmmmm,

Het is een live training op locatie op 4 januari 2019 in de regio Leiden. Waarbij ik voor de groep sta en we gaan werken aan jouw strategie om meer klanten te krijgen via internet.

Dus wat denk jij?

Wat is jouw beeld bij deze titel?

Help me, ik hoor heel graag jouw reactie.

Schrijf die ajb in de comments hier onder de video

Dank en groet,

Bastiaan


Bastiaan
Bastiaan

Hi, ik ben Bastiaan de Koning. Online Marketing Trainer, Spreker, Coach, Kajabi Expert, Oprichter Kajabi-Users.nl en de Kajabi-iDeal koppelingsservice LinktoPay. Ik adviseer mkb en ondernemers hoe je meer klanten uit internet haalt. Ik leer je eenvoudig online marketing toe te passen, en hoe je snel en efficiënt online cursussen kan maken voor meer omzet.

  2 Reacties op "Hulp bij titel nieuwe training"

  • Martijn van Schaijk

   Hallo Bastiaan…ik zou niet voor deze bijeenkomst kiezen omdat de titel veel te algemeen is en weinig concreet. De titel lijkt te zeggen dat alles wat met marketing te maken heeft aan bod komt en dat is niet geloofwaardig in mijn optiek. Een bijeenkomst is pas nuttig als het gericht is op 1 of enkele onderwerpen die met elkaar samenhangen. De term marketing is vaag en klinkt zo over-the-top-commercieel dat ik het als coach niet voor mezelf van toepassing vind. Ook van ‘Masterclass’ ben ik geen fan, nogmaals…het is vaag, ik mis de urgentie.
   Ik zou de kern van het doel van de middag gebruiken in de titel, bijvoorbeeld ‘Zichtbaarheid online – de do’s en don’ts’ of ‘Online groeien: handvatten voor ZZP’ers ‘ of ‘Jouw bedrijf in de lift – hoe pak je dat aan?’. Dan blijft het meer down-to-earth en weten mensen beter waar ze ja tegen zeggen. Zo kijk ik er tegen aan. Hartelijke groet!

   • Bastiaan

    Hi Martijn,
    Dank je voor je heldere en uitgebreide antwoord!

Schrijf je Reactie

Je emailadres wordt niet gepubliceerd