AGENDA LIVE TRAININGEN & WORKSHOPS
(op locatie)

Bastiaan de Koning - Webinartrainer

Baal je ervan dat je niets of weinig verkoopt online? Loop je vast in alles wat je online moet doen? Laat mij je helpen met structuur, focus en tools. Samen plannen we jouw route door de jungle van online ondernemen.

Bastiaan de Koning - Webinartrainer, De meest onafhankelijke online ondernemer tussen China en de Verenigde Staten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

 • Pieter van Dijk Pieter van Dijk Onweerstaanbare Ondernemer
  Kijk er zijn zoveel dingen die je kan doen en je hebt iemand nodig die het simpel maakt en zegt dit zijn de stappen, dit zijn de belangrijkste dingen die je moet doen en dan haal je je doelen veel sneller dan dat je je verliest in al die details en al die leuke shiny objects die je kan gaan volgen maar die er eigenlijk niet toe doen voor je business.
 • Anneke Panella-Drijver Anneke Panella-Drijver Improve your business English
  Bastiaan is voor mij als ondernemer een enorm voorbeeld. Als ik ergens mee zit in mijn bedrijf en ik ga naar hem toe, dan weet hij heel helder te verwoorden waar het probleem zit en als hij een oplossing aandraagt is hij heel eerlijk en oprecht. Hij gaat het niet verpakken in mooie woorden maar zegt gewoon waar het op staat.
 • Marion van Dam Marion van Dam Een vleugje magie doet wonderen
  Ik vind Bastiaan een geweldige goede coach. Hij heeft ontzettend veel verstand van zaken. En hij wil je ook echt helpen, is sympathiek en geeft je ook een schop onder je kont als je dat nodig hebt. En denkt samen met jou aan strategieën en helpt je er ook echt doorheen. Dan is het heel erg fijn als je op iemand zoals Bastiaan kan leunen.
 • Mariska van der Meulen Mariska van der Meulen Power2Blossom
  Ik werk heel graag samen met Bastiaan de Koning. Het is zo dat hij weet waar hij het over heeft. Hij is een kei in het laten groeien van je organisatie, in het meedenken op het gebied van je online business. Hij weet precies de juiste vragen te stellen en ook op het moment dat je vast zit de juiste antwoorden te geven, zodat je weer een stap verder kunt zetten. Dus ik raad je zeker aan met hem aan de slag te gaan. Ik vind hem een kei op zijn vakgebied.